Uw Training Informatie Inburgeringsexamen Kwaliteit 3922

Uw zoek resultaat voor: Inburgeringsexamen

1. Inburgeringscursus Nederlands Voor Immigranten En

...g eens noodzakelijk om de Nederlandse taal redelijk te beheersen.Ons cursussysteemMet ons systeem duurt het ongeveer 30 uur om genoeg kennis te hebben voor het inburgeringsexamen. Daarbij hoeft u niet per se al over basiskennis van de Nederlandse taal te beschikken. Onze inburgeringscursus maakt het gemakkelijker om het inburgeringsexam...
Ranking: 1.3 - URL: kwaliteit_cursus/inburgeringscursus/nieuwkomers-allochtonen/

Systeem info: 171 ~ Bedrijfstraining Uw Training Informatie Inburgeringsexamen Kwaliteit 3922


2. Keuze Taalniveau NT2 Buitenlanders

...rtificeerd door Keurmerk Erkend Adviesbureau Keuze, Taalniveau, NT2, Buitenlanders, ISO, Kwaliteit, niveau, taal, taalniveau, nt2, buitenlanders, vreemdetalen, inburgeringsexamen, referentiekader, niveauoverzicht Keuze Taalniveau NT2 Buitenlanders ISO Kwaliteit keuze van taal niveau. Wij verzorgen organisatiebreed NT2 Taalcursussen.. ...
Ranking: 0.8 - URL: 2_taal_niveau_keuze/

Systeem info: ~ Bedrijfstraining Uw Training Informatie Inburgeringsexamen Kwaliteit 3922

Page generated in 0.0574 seconds.

Wat onze klanten zeggen. (Tevredenheid 9,8)

"De trainingen worden met de grootste zorg samengesteld, waardoor ons team het maximale uit hun zelf en het team haalt. Bedankt BVT"

    - Chandra Vancova, HR Manager Philips    

DE NUMMER 1

De beste manier van trainen!

BV&T richt zich voornamelijk op incompany bedrijfstrainingen. Dit houdt in dat onze docent of trainer naar uw bedrijf toe komt. Op deze manier kunnen de deelnemers leren vanuit de praktijk en het geleerde gemakkelijk in hun werkzaamheden toepassen.

Een hoge kennisopname

Onze kenmerken

BV&T zorgt voor een optimale kennisopname. Dit realiseren wij door middel van onze praktijkgerichte aanpak. Daarnaast geven wij vaak het advies om een training of cursus niet in enkele dagen achterelkaar te volgen, maar om deze over meerdere weken te verspreiden. Hierdoor zal de kennis namelijk beter opgenomen worden.

Traject op maat

Hoe wij werken

Wanneer u een training of cursus bij BV&T aanvraagt, zal deze op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat u de inhoud van de training of cursus bepaalt. Op deze manier ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Tevens worden onze bedrijfsonderzoeken ook op maat gemaakt.