BV&T - Soorten diensten

Doelgerichte incompanytrainingen en bedrijfsonderzoeken


BV&T - Soorten diensten BV&T biedt trainingen, cursussen en bedrijfsonderzoeken aan. Lees hier meer informatie over onze diensten. cursussen, cursus, trainingen, training, bedrijfsonderzoeken, maatwerk, op maat, incompany, diensten, docent, trainer, kwaliteit, klanttevredenheidsonderzoek, medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, praktijk, lesprogramma's, coach


Bij BV&T kunt u terecht voor hoogwaardige trainingen, cursussen en bedrijfsonderzoeken. Om het potentieel en de kracht van de mensen in uw organisatie te ontketenen en te transformeren, heeft u krachtig leiderschap op alle gebieden nodig. Dus zowel zelf en een-op-een als voor uw team en organisatie. BV&T biedt veelomvattende leer-, beoordelings- en coachingsoplossingen die van toepassing zijn op uw bedrijfkwesties. Ons portfolio van programma's is gebaseerd op onderzoek van de meest begaafde leiders van Nederland. Al meer dan 10 jaar worden onze programma's (gebaseerd op gezond verstand en resultaten) omarmd door vooraanstaande bedrijven in heel Nederland. Onze oplossingen raken mensen; ze zijn logisch - en ze werken!


Trainingen en cursussen


Al meer dan vijftien jaar verzorgt BV&T trainingen en cursussen voor bedrijven. Zo hebben wij trainingen en cursussen bezorgd bij de overheid, het ministerie, de landmacht, de luchtmacht, maar ook bij bedrijven uit het MKB. BV&T zorgt voor betrokkenheid met de juiste afstemming. Zo worden de trainingen en cursussen die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Dit betekent dat u bepaalt wat de inhoud van de training of cursus wordt. Daarnaast worden zij incompany verzorgd. U zult gekoppeld worden aan een trainer of docent van BV&T die naar uw bedrijf toe komt. Hierdoor kunnen uw medewerkers leren vanuit hun praktijkomgeving en hoeven zij niet ver te reizen.

Bij BV&T begrijpen wij dat als u een training of cursus aanvraagt, het doel is dat uw medewerkers dingen anders gaan doen wanneer zij weer aan het werk zijn. Zij zullen de vaardigheden die zij tijdens de training of cursus geleerd hebben in de dagelijkse praktijk moeten toepassen. Vaak wordt ons als feedback gegeven dat onze klanten de verbeteringen in de performance van hun medewerkers en organisatie duidelijk opmerken. Dit betekent dat de deelnemers de theorie succesvol in de praktijk kunnen toepassen.


Bedrijfsonderzoeken


Naast het verzorgen van trainingen en cursussen, biedt BV&T ook bedrijfsonderzoeken aan. Op deze manier kunnen wij nog beter het verschil maken binnen uw organisatie. U kunt bij ons onder andere terecht voor een medewerkerstevredenheidsonderzoek, een betrokkenheidsonderzoek en een klanttevredenheidsonderzoek aan. Daarnaast bieden wij ook persoonlijkheidsonderzoeken aan de hand van de DISC aan. Wilt u meer informatie over onze bedrijfsonderzoeken? Neem dan telefonisch contact met ons op.