Lees hier ons nieuws over de laatste trainingen en cursussen. BV&T verzorgt organisatiebreed alle incompanytrainingen.

Actueel nieuws over BV&T

Waar zijn we sterk in?

Leren is goed voor de groei

Incompanytrainingen

Bent u een bedrijf dat de manier van doen van zijn hele team wilt veranderen? Dan bent u bij BV&T aan het juiste adres! Wij voeren voor u een volledige scan uit en begeleiden u in samenspraak met grote opleidingstrajecten.

IN-House BV&T - Nieuws

Haal uw certificaat bij BVT

Taalcursussen en vertaalwerkzaamheden

BV&T verzorgt taalcursussen voor uw volledige organisatie. Wij bieden korte sessies aan met een hoge impact. Daarnaast doen wij sinds 2014 ook aan vertaalwerkzaamheden. Van handboeken en beleidsstukken tot aan volledige websites. Tien talen tegelijk is zeer zeker mogelijk!

Bedrijfstraining BV&T - Nieuws

Leren is voor de toekomst

Maximaal trainen

Wilt u advies over over cursussen en trainingen? Onze studieadviseurs staan u graag te woord. Pak de telefoon en bel ons. Bevoegdheid staat bij BV&T in het hoogste vaandel. Wij adviseren u graag welke cursus of training het beste bij uw organisatie past.

Bedrijfstraining nieuws, medewerkers, trainingen, cursussen, kwaliteit, praktijk, professioneel, bevoegd, actualiteit, ontwikkelingen, training, cursus, opleiding

Haal het maximale uit uw zelf

De bedrijfsoplossing

De prioriteit van BV&T is om u van dienst te zijn met betrekking tot uw doelstelling. Veel van onze klanten kennen ons daarom ook als de 'deskundige'. Onze cursussen worden afgestemd op uw bedrijf. Daarnaast werkt BV&T met een netwerk van ervaren docenten en trainers die cursussen en trainingen verzorgen vanuit passie.

Medewerkerstraining Lees hier ons nieuws over de laatste trainingen en cursussen. BV&T verzorgt organisatiebreed alle incompanytrainingen.

Zeer effectief (training)

Wanneer het personeel veel met elkaar werkt, een 24-uurs sessie op de heide!

24 uur lang met elkaar als team. In deze 24 uur daagden we elkaar uit en zagen we elkaars perspectieven. 12 MT-leden werden geconfronteerd met de invloed van elkaars gedrag, terwijl hun vrijheid van uitingen op de proef werden gesteld in de tussentijdse trainingssessies. De sessie start in de namiddag en loopt door tot de volgende dag (namiddag). In deze 24-uurs training kunnen wij elkaar niet ontlopen. De sessies worden afgewisseld met ontspannen en leuke activiteiten.

BV&T Sessies

Taal Trainingen BV&T - Nieuws

Bedrijfsvideo's

De kracht van een promotie video: BV&T combineert educatieve en bedrijfsvideo's tot een fantastisch resultaat! Wij kunnen promotievideo's maken, werkplekvideo's, en hier trainingen en opleidingen in geven.

Bedrijfstraining Lees hier ons nieuws over de laatste trainingen en cursussen. BV&T verzorgt organisatiebreed alle incompanytrainingen.

Betrokkenheidsonderzoek

Tevredenheid is goed, maar betrokkenheid is beter. Tevreden medewerkers in de organisatie zijn niet per se bereid een stapje extra te zetten als dat nodig is. Dat vereist namelijk een andere houding, die beter met betrokkenheid kan worden weergegeven. Wij bieden een betrokkenheidsonderzoek aan zodat u de betrokkenheid van uw medewerkers kunt vergroten.

IN-Company nieuws, medewerkers, trainingen, cursussen, kwaliteit, praktijk, professioneel, bevoegd, actualiteit, ontwikkelingen, training, cursus, opleiding

Leermeester training

Professionalisering binnen bedrijven en organisaties door persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Steeds meer organisaties kiezen voor persoonlijke groei, hiermee gaat namelijk de productiviteit omhoog. BV&T sluit daar perfect op aan met een individueel opleidingsplan en scan op basis van een 'nulmeting persoonlijke ontwikkeling'.