BV&T - Maatwerktrainingen voor uw bedrijf

Trainingen en cursussen die afgestemd zijn op uw bedrijf!BV&T - Maatwerktrainingen voor uw bedrijf BV&T biedt trainingen en cursussen aan die op maat gemaakt zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan. trainingen, cursussen, maatwerk, op maat, maatwerktrainingen, offerte, cursus, training, vrijblijvend, coach, kwaliteit, maatwerkcursus, afgestemd, afstemming, doelstelling, doelstellingsformulier, Kolb

Afstemming van Training

BV&T biedt een compleet trainingsprogramma aan. Alle trainingen en cursussen die u op deze website vindt zijn met zorg ontwikkeld en kunnen binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Ook voor een training on the job of praktijkgerichte trainingen en cursussen vindt u in BV&T een kwaliteitsgerichte partner.Maatwerk


BV&T verzorgt maatwerktrainingen voor bedrijven. Om ervoor te zorgen dat de training of cursus maximaal aansluit op uw bedrijf, zal er vooraf aan de training of cursus een doelstellingsformulier ingevuld worden. Hierin kunnen de deelnemers hun doelen en wensen uiteenzetten. Zij kunnen invullen wat zij al beheersen en waar hun vraagstukken liggen. Nadat wij de doelstellingsformulieren hebben ontvangen, zullen wij met onze docenten het lesmateriaal klaarmaken en het lesprogramma inrichten. Hiermee kunnen wij u verzekeren dat de theorie en de oefeningen aansluiten op uw wensen.


Geen leermoment, maar een leerproces


Bij BV&T is onze visie dat leren geen moment is, maar een proces. Hierom raden wij aan om een training of cursus niet op een aantal dagen achterelkaar te volgen, maar om de training of cursus op hetzelfde aantal dagen te verspreiden over meerdere weken. Hierdoor zal het geleerde beter worden opgenomen. Daarnaast zullen onze docenten en trainers tijdens het eerste contactmoment kijken naar welke leermethodes het beste bij de deelnemers passen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de leerstijlen van Kolb. Met dit concept wordt de leerervaring van de kandidaat rijker en intenser, waardoor het uiteindelijke rendement hoger wordt.


Flexibel in trainen


Flexibiliteit is onmisbaar in onze serviceverlening aan u. De inhoud en planning van onze trainingen en cursussen zullen namelijk maximaal op uw bedrijf worden afgestemd. Zelfs bij trajecten van meer dan 10 weken blijft uw agenda bepalend voor de planning. Daarnaast staan wij er ook voor open om eventueel een les te verplaatsen wanneer deze niet door kan gaan door uw werkzaamheden of andere omstandigheden. De capaciteiten van BV&T omvatten: de maximale afstemming, de juiste docent/trainer, gecombineerde leerstijlen en aangepaste trainingsprogramma's. Wij zien educatie als de schakel tussen mens en organisatie.


Hoger rendement


Gedurende de training of cursus kan de deelnemer rechtstreeks contact opnemen met de trainer of docent. Dit kan zelfs wanneer hij thuis of op zijn werk zit en een vraag heeft. De deelnemers kunnen contact opnemen via de mail of via onze app. Onze trainers en docenten zullen altijd klaar staan om de deelnemers te helpen met opleidingsgerichte vragen. Daarnaast is er tijdens de contacturen ruimte voor persoonlijke aandacht, een luisterend oor en didactische uitwisseling. U kunt er eventueel voor kiezen om na de training of cursus de deelnemers een proefexamen te geven of een gelegenheid om de lesstof te herhalen. Op deze manier zorgen wij samen voor een hoger rendement.